jueves, 22 de octubre de 2009

feta un embolic


Ahir vaig tenir visita amb l'endocrina, que és la doctora Anna Lucas,per revisar el funcionament de les tiroides iem va dir que ja estaven compensasades però que havia de fer un règim riguròs; això em costa molt perqué tinc molta ansietat i menjo més del que em toca i em va dir que també havia fe fer esport, cosa que em costa molt més i em fa molta mandra però veig que si no faig alguna cosa no baixaré kilos.
Per altra banda estic intentant deixar de fumar, amb parxes i xiclets i caramels, però tot i això fumo uns 7 cigarrets, però reconec que amb parxes tinc molta menys ansietat. La doctora em va recomenar que fes el règim primer i despres em dediqués al tabac.
Avui tenia visita amb el meu psiquiatre , el doctor Franquelo, i li he explicat l'ansietat que tinc i m'ha modificat la medicació i m'ha donat una poastilla que treu l'ansia de menjar, jo he estat d'acord i a les hores li he explicat el problema del tabac; al centre de dia hem fet un grup de 6 persones i ens reunim un cop a la setmana per deixar de fumar amb l'ajuda d'una psicologa. Jo crec que això es una gran oprtunitat que no se'm tornarà a presentar i no me la voldria perdre, el Franquelo m'ha dic que esta bé que ho provi i així ho faré.

No hay comentarios:

Publicar un comentario